Acționează

Niciun animal nu merită asta

Solicită României să pună capăt exportului de animale vii!

Numele tău complet
EMRE:
Pasul 1 din 2
următorul
Fericit? Apasă aici pentru a trimite!
Detaliile tale sunt în siguranță Vezi politica noastră privată
0
Semnături și încă crește

Animalelor din România li s-au tăiat tendoanele și ochii înainte de sacrificare, iar în vapoarele morții multe s-au copt de vii. Totul pentru un singur motiv…

Tragica scufundare a vaporului Queen Hind și înecarea a mii de animale în portul Midia la 24 noiembrie 2019 a făcut înconjurul lumii și a pus România în centrul problemelor cauzate de exportul de animale vii.

Aceste animale au fost printre milioanele care fac obiectul unor călătorii epuizante în fiecare an spre Nordul Africii și Orientul Mijlociu, unde sunt ucise pentru carnea lor.

Industria exportului de animale vii este un comerț global de suferință pentru animale.

Călătoria în sine este deja pedeaspa la o moarte cruntă pentru multe dintre animale. În fiecare an, mii de animale suferă și mor din cauza rănilor, bolilor și stresului termic la bordul vapoarelor care mai ales pe timpul verii se transformă în "cuptoare plutitoare".

Animalele care supraviețuiesc călătoriei ajung la destinație doar pentru a îndura un tratament brutal, o moarte prelungită, gâtul fiindu-le tăiat în timp ce sunt pe deplin conștiente, suferința fiind extremă.

Nu vom renunța niciodată la luptă, în numele milioanelor de animale care au căzut victime ale acestei industrii barbare și în numele nenumăratelor animale aflate în pericol să aibă aceeași soartă dacă exportul nu va fi oprit.

Viziunea noastră este o lume mai bună, fără oroare și fără export de animale vii.

Cu ajutorul tău, putem transforma această viziune în realitate și pune capăt acestui comerț plin de cruzime.

Nenumărați oameni sensibili din întreaga lume sprijină interzicerea exportului cu animale vii. Însă, atâta timp cât politicienii vor permite acestui comerț să continue — animalele vor continua să sufere.

ACȚIONEAZĂ: Trimite un mesaj instant deputaților și senatorilor, cerându-le să oprească exportul de animale vii.

Vaporul Queen Hind în curs de scufundare la MidiaOaie care atârnă din vaporul Queen Hind în portul MidiaOi moarte plutind lângă vaporul Queen Hind scufundat în portul MidiaOaie din România înainte de sacrificare în IordaniaOaie sacrificată în IordaniaOi din România moarte din cauza caniculei în Qatar

Vă rugăm să distribuiti această campanie:

0 de oameni semnat!
0 de oameni semnat!
6,301 de oameni semnat
3,699 necesar pentru a obține 10,000
Semnează acum