Acționează

Această oaie se coace de vie

STOP EXPORTULUI CU ANIMALE VII

Numele tău complet
EMRE:
Pasul 1 din 2
următorul
Fericit? Apasă aici pentru a trimite!
Detaliile tale sunt în siguranță Vezi politica noastră privată
0
Semnături și încă crește

În ciuda solicitării Comisiei Europene și a altor organizații, România a trimis totuși zeci de mii de oi către Kuweit.

Al Shuwaikh, un vapor care și-a pierdut permisiunea de a transporta animale din Australia cauza standardelor proaste, a sosit în România și a luat aproximativ 70.000 de oi. Aceste animale sunt supuse acum unui risc maxim de a suferi din cauza stresului termic în drumul spre Golful Persic în plină vară.

Animals International

Acest comerț barbar va duce inevitabil la cruzime și suferință extreme.

Filmări șocante obținute de pe vapor în premieră mondială au expus suferința fără margini a oilor exportate din Australia în Golful Persic pe timpul verii din Orientul Mijlociu când temperaturile ajung până la 56 de grade Celsius la umbra.

Imaginile, obținute de un curajos membru al echipajului au arãtat mii de animals murind, iar restul animalelor suferind din cauza căldurii excessive, acoperite în propriile dejecții și înghesuite atât de tare încât nu putea ajunge la apă și hrană.

Industria exportului de animale vii din Australia a fost de acord să oprească temporar exporturile către Orientul Mijlociu pe timpul verii din emisfera de Nord. Guvernul Australiei a mers mai departe și a interzis prin lege acest comerț, pe timpul verii când se înregistrează temperaturi extreme.

Al Mawashi — a.k.a. Kuwait Livestock and Trading (KLTT) — proprietarul Al Shuwaikh, se face responsabilă de-a lungul timpului de suferința a milioane de animale pe vapoarele lor. În fiecare an înghesuie oile pe vapoare la temperaturi la care animalele fierb. Sunt atât de înghesuite încât nu ajung la apă, iar pe vreme caldă 1,5 milioane de oi au murit de-a lungul timpului pe vapoarele care au transportat animale pentru această companie.

Animalele care supraviețuiesc croazierei pe timp de vară prin Orientul Mijlociu vor continua să sufere de căldură extremă în țarcuri înainte de a li se tăia gâtul în mod brutal și în deplină conștiență.

ACȚIONEAZĂ ACUM! Spune autorităților că, dacă Australia a recunoscut cruzimea extremă inerentă acestui tip de comerț, și România ar trebui să o facă. Prima navă gigantică a plecat spre Golful Persic. Hai să o facem să fie și ultima!

Vă rugăm să distribuiti această campanie:

0 de oameni semnat!
0 de oameni semnat!
49,797 de oameni semnat
203 necesar pentru a obține 50,000
Semnează acum